7. toukokuuta 2017

Asuntomessualue eri perspektiivistä







Vaikka muuttoon onkin vielä paljon aikaa, haluan kertoa hieman prosessista, jonka olemme läpikäyneet. Tämä vuoden kestänyt matka on tuottanut osittain pettymyksiä, mutta toisaalta kaikella on ollut tarkoituksensa. Sillä kun muuttovalmista kotia ei löytynyt, ja sijainti oli meille tärkeä, aloimme etsiä tonttia, johon toteuttaa haaveemme. Katsoimme ja vertailimme Porin kaupungin tonttivalikoimaa ja saimmekin varattua niistä yhden. Suunnittelimme jo, kuinka talo tontille sijoitetaan, kunnes vedimme käsijärrun päälle ja katsoimme kokonaiskuvaa uudelleen. Sijainti ei tuntunutkaan oikealta.. Seuraavaksi löysimme toisen tontin, johon pystyimme unelmakotimme kuvittelemaan, mutta myöhästyimme muutaman päivän, sillä se oli juuri varattu.




Lopulta rohkenimme alkaa pohtimaan Asuntomessualueelle rakentamista. Perehdyimme vuoden 2018 teemoihin ja mietimme, mitä annettavaa meillä olisi messualueelle. Suunnittelu johti innostumiseen ja sitä kautta todellisiin suunnitelmiin. Heittäydyimme unelmiemme vietäväksi ja tässä sitä nyt ollaan vuosi myöhemmin. Kun tonttihakemus oli tehty, jäimme jännittämään lopputulosta. Odotellessamme päätöstä, kävimme tutustumassa messualueen ympäristöön. Intohimoisena lenkkeilijänä minulle oli ensiarvoisen tärkeää, että alueen läheisyydestä löytyy hyvät lenkkeilymahdollisuudet koirien kanssa ulkoiluun. Aika tuntui ikuisuudelta, mutta lopulta saimme tiedon, että pääsemme rakentamaan tontille, joka oli ollut hakemuksessamme ensimmäisellä sijalla. Aivan mahtavaa!






Ensimmäisellä käyntikerralla Asuntomessualue näytti tyhjältä ja tasaiselta kentältä, johon oli vaikea kuvitella kaunista asuinaluetta, mutta pikkuhiljaa alue alkaa pukeutumaan todelliseen kuosiinsa..




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti